#politika

Марш за женски права!
ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ИТНО ДА ГО РАСЧИСТИ СЛУЧАЈОТ „ЈАВНА СОБА“ И ДА ЗАПОЧНЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ДА РАБОТИ НА СЛУЧАИТЕ НА РОДОВО-ЗАСНОВАНО НАСИЛСТВО
Реакција: Држава што не постапува е држава што не се грижи за здравјето на жените!
Вибратор за култура
Декриминализација на абортусот во Мексико
The Politics and Pleasures of Polyamory | workshop with Mima Simic and Marta Susak
НЕ ПРИФАЌАМЕ КРАТЕЊА ВО БУЏЕТОТ ЗА КУЛТУРА
Реакција на Платформа за родова еднаквост: Фемицидите се производ на молкот на општеството и недовербата во институциите
Top