Повик за едукатор(к)и за спроведување на материјалите „Зошто 8 Март?“

Повик за едукатор(к)и за спроведување на материјалите „Зошто 8 Март?“

За нашиот омилен ден во годината, оваа година по втор...
ПРВО ПА ЖЕНСКО performance platform: REHEARSING FEMINIST FUTURES
Joint statement of Women Human rights activists from the Balkan region toward Gender based violence on the internet
Вибратор за култура
Реакција: Држава што не постапува е држава што не се грижи за здравјето на жените!
Зошто 8 Март? - средношколски материјали за настава
Држава што не постапува е држава што силува - марш за женски права
Top