Artist Talk: Olja Grubić ● Rehearsing Feminist Futures

Artist Talk: Olja Grubić ● Rehearsing Feminist Futures

Tiiiit! Inc is inviting you to the artist talk with Olja Grubić, who will share her experiences and practice as...
Во сеќавање на Нада Лер-Софрониќ
Пич Прич онлајн
Announcement

Пич Прич онлајн

Friday 05/15 20:00 // https://www.facebook.com/peachpreachmk/

WoW Group members!
„Слободни да бидеме себеси“
„Ти не си виновна!“ – четврт Марш за женски права по повод Меѓународниот ден на жената
Како еден вирус нè потсети дека сме општествени битија
Top