#nastan

Пич Прич онлајн
Најава

Пич Прич онлајн

Петок 15.05 20:00 // https://www.facebook.com/peachpreachmk/

Скопје 2020 (ж.) со Ивана Драгшиќ
Ничии прагови конкретно
Ќерки на прашината | филм
Држава што не постапува е држава што силува - марш за женски права
Од мое гледиште - обука за критичко феминистичко пишување на Прво па женско#9
Разговор со уметницата: Oља Грубиќ ● Испробување феминистички иднини
ИСПРОБУВАЊЕ ФЕМИНИСТИЧКИ ИДНИНИ: Отворена проба
Монодрамата „По патеката на тркалото“ во изведба на Џемилиана Абдулова
4. издание на #WikiGap edit-a-thon! (повик за волонтер(к)и)
Феминистичката школа ФЕМ 101.2
ПичПрич | Цепки
Најава

ПичПрич | Цепки

Петок 13.05 20:00 // Македонска Филхармонија

ПРВО ПА ЖЕНСКО 10 | ГОДИНИ БУДНИ
Срамота! – Вечер на раскажување квир приказни и забава со Зоки Бејбе
„Гол живот“ - перформанс на Оља Грубиќ (ВиаНегатива, Љубљана)
Top