#politika

Марш за женски права!
ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ИТНО ДА ГО РАСЧИСТИ СЛУЧАЈОТ „ЈАВНА СОБА“ И ДА ЗАПОЧНЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ДА РАБОТИ НА СЛУЧАИТЕ НА РОДОВО-ЗАСНОВАНО НАСИЛСТВО
Реакција: Држава што не постапува е држава што не се грижи за здравјето на жените!
Вибратор за култура
Декриминализација на абортусот во Мексико
ПОЛИАМОРИЈА: политики и задоволства | работилница со Мима Симиќ и Марта Шушак
НЕ ПРИФАЌАМЕ КРАТЕЊА ВО БУЏЕТОТ ЗА КУЛТУРА
Реакција на Платформа за родова еднаквост: Фемицидите се производ на молкот на општеството и недовербата во институциите
Учеството на македонската делегација на собирот за одбележување 80 години од создавањето на АФЖ
Реакција на Платформа за родова еднаквост: Апатичноста кон насилството против жените е загрижувачко и неприфатливо
Реакција на Платформа за родова еднаквост: Мора да има забрана за вршење на лекарска дејност за гинекологот Асани
Top