#novosti

Номинациите за WoW наградите се отворени!
Повик за уметници за FIERCE WOMEN WOW CARDS
ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА ПРИОРИТЕТНО ДОНЕСУВАЊЕ НА  ЗАКОНОТ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ И ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА
ПРВО ПА ЖЕНСКО #8
Жените се малцинство | ПРВО ПА ЖЕНСКО #8
ЗАПОЗНАЈ ГИ ИЛУСТРАТОР(K)ИТЕ НА FIERCE WOMEN WOW КАРТИТЕ
Првото проширување на играта со карти Fierce Women - WoW Cards пристигна во Скопје!
ЗАЕДНИЧКА ИЗЈАВА НА ЖЕНИ-АКТИВИТСКИ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА ОД БАЛКАНСКИОТ РЕГИОН ЗА РОДОВО-ЗАСНОВАНОТО НАСИЛСТВО НА ИНТЕРНЕТ
ПРВО ПА ЖЕНСКО платформа за изведувачки уметности: ИСПРОБУВАЊЕ ФЕМИНИСТИЧКИ ИДНИНИ
ПРВО ПА ЖЕНСКО #9
Најава

ПРВО ПА ЖЕНСКО #9

Четврток 10.06 19:00 // МКЦ

Отворена позиција во Тиииит! Инк.
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ  (за ревизорски услуги)
ТОТЕМ БЕЗ ТАБУ
ДОАЃАМЕ СО ПОКЛОН - самостојна изложба на Шејла Камериќ
Коалиција МАРГИНИ објавува повик за учество на курс за екофеминизам
Тиииит!Инк. објавува: Барање за прибирање понуди за ревизорски услуги
Тиииит!Инк. објавува: Барање за прибирање понуди за ревизорски услуги
Прво па женско #11
Жени зад пултот - прва диџејска работилница на Прво па женско!
„Зошто 8 Март?“ | Отворен повик за едукатор(к)и
Top