„Гол живот“ на Оља Грубиќ и Виа Негатива и забава со Џано Куч - фото-галерија на Соња Ставрова

Во саботата, на 18 јуни, со почеток од 19 часот го затворивме (про)летниот дел од програмата на десеттото издание на #ППЖ10 со перформансот „Гол живот“ на Оља Грубиќ и Виа Негатива. 

После перформансот во Денсинг салата во МКЦ, се симнавме долу, на платото за забавата со Џано Куч. Погледнете ги фотографиите на Соња Ставрова. 👇