ПОЧНУВАМЕ СО ОДБРОЈУВАЊЕ!

ПРВО ПА ЖЕНСКО - фестивалот за феминистичка култура и акција ќе се случува од 9-12 мај во Младинскиот културен центар во Скопје...дискусии, работилници, диџеј сетови, предавања, филмска програма, перформанс, изложби, концерти...