ПРВО ПА ЖЕНСКО 10 | ГОДИНИ БУДНИ

ПРВО ПА ЖЕНСКО 10 | ГОДИНИ БУДНИ

Под слоганот „Години будни“ оваa година ги одбележуваме нашите долгогодишни...
Отворена позиција во Тиииит! Инк.
Реферат на Ивана Хаџиевска, изложен на свечената академија по повод 80 години од основањето на АФЖ
Учеството на македонската делегација на собирот за одбележување 80 години од создавањето на АФЖ
Проекција и дискусија за документарниот филм 𝐀𝐒 𝐈 𝐖𝐀𝐍𝐓 на Самахер Алкади
„Ми треба ново тело“ - приказ на градењето родов и перформативен идентитет
Родово и телесно пречитување на практиките на „пумпање“ и „цицање“
Top