„ПРЕОБРАЗБИ има многу: архива на искуства и промислувања за создавањето на перформансот „Мачката Елеонора“

„ПРЕОБРАЗБИ има многу: архива на искуства и промислувања за создавањето на перформансот „Мачката Елеонора“

Публикацијата „ПРЕОБРАЗБИ има многу: архива на искуства и промислувања за...
Од отворањето на изложбата „Тука, но некаде другаде“ во кураторство на Јана Старделова
МОЛКОТ НА РАЗУМОТ – филм на Кумјана Новакова | Специјална проекција на ППЖ11
Тука, но некаде другаде | 15. 12. 2023 - 11. 1. 2024 | Škuc Gallery
Втора изведба на МАЧКАТА ЕЛЕОНОРА
ПРЕМИЕРА: МАЧКАТА ЕЛЕОНОРА
Најава

ПРЕМИЕРА: МАЧКАТА ЕЛЕОНОРА

Недела 26.11 20:00 // Младински Културен Центар

Реакција на Платформата за родова еднаквост: Омаловажувањето и омразата не се патриотски вредности
Top