ГОДИНИ БУДНИ | 10 години ПРВО ПА ЖЕНСКО

ГОДИНИ БУДНИ | 10 години ПРВО ПА ЖЕНСКО

(10) „Години будни“ е книга посветена на првите десет години...
Како еден вирус нè потсети дека сме општествени битија
Марш за женски права!
Номинирани 33 жени за WOW награди
Ленче Здравкин номинирана за WoW награди
Јана Белчева номинирана за WOW награди
Ружица Јосифовска номинирана за WOW награди
Top