„ПРЕОБРАЗБИ има многу: архива на искуства и промислувања за создавањето на перформансот „Мачката Елеонора“

„ПРЕОБРАЗБИ има многу: архива на искуства и промислувања за создавањето на перформансот „Мачката Елеонора“

Публикацијата „ПРЕОБРАЗБИ има многу: архива на искуства и промислувања за...
ИСПРОБУВАЊЕ ФЕМИНИСТИЧКИ ИДНИНИ 2.0 – презентација на платформата за изведувачки уметности на ПРВО ПА ЖЕНСКО
Дијалог кој недостасува: ИНСТИТУЦИЈА КОЈА НЕДОСТАСУВА || ЛОКОМОТИВА || ППЖ || Divert || МОТ
Жени зад пултот - прва диџејска работилница на Прво па женско!
ЖЕНИ ЗАД ПУЛТОТ - завршна журка!
"Mother is a bitch" - промоција на уметничка книга на Шејла Камериќ
Убиството во Кочани е фемицид! Бараме преквалификување на делото
Top