Министерство за култура - деградира култура

Министерство за култура - деградира култура

Ние од Тииит! Инк., го делиме мислењето со колегите културни...
Избран колектив за платформата ИСПРОБУВАЊЕ ФЕМИНИСТИЧКИ ИДНИНИ 2.0
Реакција на Платформата за родова еднаквост: Заканите по живот не се слобода на изразување! Солидарност со активистката и новинарката Рита Бехадини!
Кристина Леловац: Заговараме дека е возможно да работиме на начини и во средини каде што се чувствуваме добро
РЕАКЦИЈА на Платформата за родова еднаквост и Мрежата за заштита од дискриминација: Македонија треба да биде општество еднакво за сите! СТОП за омразата и насилството кон жените и различноста
Функцијата градоначалник на општината не е да прави поделби во граѓанското општество на „послушни“ и „непослушни“ организации, туку да работи за доброто на сите граѓани
За конференцијата „Кршење на табуата: Менструална правда за сите!“ | 31.05.2023
Top