ПРВО ПА ЖЕНСКО 10 | ГОДИНИ БУДНИ

ПРВО ПА ЖЕНСКО 10 | ГОДИНИ БУДНИ

Под слоганот „Години будни“ оваa година ги одбележуваме нашите долгогодишни...
Реакција на Платформа за родова еднаквост: Фемицидите се производ на молкот на општеството и недовербата во институциите
ТОТЕМ БЕЗ ТАБУ
НЕ ПРИФАЌАМЕ КРАТЕЊА ВО БУЏЕТОТ ЗА КУЛТУРА
Скопје Прајд 2022
„Гол живот“ на Оља Грубиќ и Виа Негатива и забава со Џано Куч - фото-галерија на Соња Ставрова
Хуморот како олеснување, апсурдот како илустрација на стварноста
Top