Прво па женско #11

Прво па женско #11

Во новата деценија од постоењето на нашето ПРВО ПА ЖЕНСКО,...
Земјата во нашите џебови - самостојна изложба на Невена Алексовски
ДОАЃАМЕ СО ПОКЛОН - самостојна изложба на Шејла Камериќ
И понатаму живееме во тврдокорен патријархат | интервју
Реакција на Платформа за родова еднаквост: Фемицидите се производ на молкот на општеството и недовербата во институциите
ТОТЕМ БЕЗ ТАБУ
НЕ ПРИФАЌАМЕ КРАТЕЊА ВО БУЏЕТОТ ЗА КУЛТУРА
Top