Втора изведба на МАЧКАТА ЕЛЕОНОРА

Втора изведба на МАЧКАТА ЕЛЕОНОРА

Втора изведба на перформансот развиен во рамки на платформата за...
„Зошто 8 Март?“ | Пријава за едукатор(к)и
Реакција на Платформата за родова еднаквост: Жените во нашата држава го губат и животот поради континуирана системска негрижа за здравјето!
Коалиција МАРГИНИ објавува повик за учество на курс за екофеминизам
Реакција на Платформата за родова еднаквост за поткастот на Лазаров со гостин Латас
Протестен собир: Не сме безбедни!
Реакција на Платформа за родова еднаквост: Мора да има забрана за вршење на лекарска дејност за гинекологот Асани
Top