ГОДИНИ БУДНИ | 10 години ПРВО ПА ЖЕНСКО

ГОДИНИ БУДНИ | 10 години ПРВО ПА ЖЕНСКО

(10) „Години будни“ е книга посветена на првите десет години...
Extima: Плодна почва | ПРВО ПА ЖЕНСКО перформанс
Најава

Extima: Плодна почва | ПРВО ПА ЖЕНСКО перформанс

Сабота 13.05 20:00 // Младински Културен Центар

Прво па женско #11
Кој му даде на Владиката концесија за телевизија да ги „забавува“ граѓаните со опасна, погубна и отровна идеологија против жените?
Зошто 8 Март? - Предавања и работилници
Осврт кон ПичПрич „Бев сама“
Пријави се на ФЕМ 101.03
Top