#news

Номинациите за WoW наградите се отворени!
Повик за уметници за FIERCE WOMEN WOW CARDS
ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА ПРИОРИТЕТНО ДОНЕСУВАЊЕ НА  ЗАКОНОТ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ И ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА
ПРВО ПА ЖЕНСКО #8
Жените се малцинство | ПРВО ПА ЖЕНСКО #8
ЗАПОЗНАЈ ГИ ИЛУСТРАТОР(K)ИТЕ НА FIERCE WOMEN WOW КАРТИТЕ
Првото проширување на играта со карти Fierce Women - WoW Cards пристигна во Скопје!
ЗАЕДНИЧКА ИЗЈАВА НА ЖЕНИ-АКТИВИТСКИ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА ОД БАЛКАНСКИОТ РЕГИОН ЗА РОДОВО-ЗАСНОВАНОТО НАСИЛСТВО НА ИНТЕРНЕТ
ПРВО ПА ЖЕНСКО платформа за изведувачки уметности: ИСПРОБУВАЊЕ ФЕМИНИСТИЧКИ ИДНИНИ
ПРВО ПА ЖЕНСКО #9
Најава

ПРВО ПА ЖЕНСКО #9

Четврток 10.06 19:00 // МКЦ

Отворена позиција во Тиииит! Инк.
Top