Низ креативниот процес со Ангела Стојановска и Јована Зајкова

Низ креативниот процес со Ангела Стојановска и Јована Зајкова

Трансформацијата на изведувачката програма на Фестивалот за феминистичка култура и акција ПРВО ПА ЖЕНСКО во платформата за изведувачки уметности ИСПРОБУВАЊЕ...
Монодрамата „По патеката на тркалото“ во изведба на Џемилиана Абдулова
ИСПРОБУВАЊЕ ФЕМИНИСТИЧКИ ИДНИНИ: Отворена проба
Разговор со уметницата: Oља Грубиќ ● Испробување феминистички иднини
Вера Ацева - Доста
Отворена позиција во Тиииит! Инк.
Нашиот пат: 25 женски приказни од историјата
Top