Платформа за родова еднаквост: Се одржа Марш за женски права под слоганот „Ќе преживеат ли жените овде?“
Марш за 8 Март: Ќе преживеат ли жените овде?
„Зошто 8 Март?“ | Пријава за едукатор(к)и
Реакција на Платформата за родова еднаквост: Жените во нашата држава го губат и животот поради континуирана системска негрижа за здравјето!
Коалиција МАРГИНИ објавува повик за учество на курс за екофеминизам
Реакција на Платформата за родова еднаквост за поткастот на Лазаров со гостин Латас
Top