МЕНСТРУАЛНА ПРАВДА | Промоција на студија и дискусија

МЕНСТРУАЛНА ПРАВДА | Промоција на студија и дискусија

Што претставува „менструалната сиромаштија“? Колку од нашите сограѓанки кои менструираат имаат пристап до средства за менструална хигиена? Бесплатни средства за...
Ќерки на прашината | филм
Бараме итно преземање на мерки за расчистување на случајот „Јавна соба“ и заштита на жртвите на родово засновано насилство
На денешен ден е родена Рајна Алексова!
ШКОЛСКИ ПРИКАЗНИ
Истражување за состојбата со менструалната правда во Република Северна Македонија
Првото проширување на играта со карти Fierce Women - WoW Cards пристигна во Скопје!
Top