ПРВО ПА ЖЕНСКО 10 | ГОДИНИ БУДНИ

ПРВО ПА ЖЕНСКО 10 | ГОДИНИ БУДНИ

Под слоганот „Години будни“ оваa година ги одбележуваме нашите долгогодишни...
Феминистички Stand-up со Софија Ристевска, Ангела Стојановска и Борис Геј
Комедијата како дел од феминистичката историја – понеопходна од кога било!
Дел од атмосферата на ПичПрич - „Цепки“
ПОЛИАМОРИЈА: политики и задоволства | работилница со Мима Симиќ и Марта Шушак
ПичПрич | Цепки
Најава

ПичПрич | Цепки

Петок 13.05 20:00 // Македонска Филхармонија

Отворена позиција во Тиииит! Инк.
Top