Инфо

Година

2014

Дата/Време

Сабота 08.03 19:00

Место

Фоаје на кино Фросина

Земји учесници

MK |

Учесници

Драгана Стојчевска Гунин

Драгана Стојчевска Гунин


Ар тисти

Синопсис

ЛУЗНИ

ТЕАТАРСКИ ПЕРФОРМАНС: ЛУЗНИ 19.00


Ве молиме не очекувајте одговори на вашите прашања, туку прашања за кои сакаме да ни понудите одговор. Почнавме од нас самите, завршивме со некоја друга жена, која ја приближивме до онаа во нас. Не сакаме да бидете комфорни, не сме ни ние, никој не е. Сакаме да подзаболува. Така ни е денес, така и ќе остане ако продолжиме да се смешкаме и да ни биде фино на секој удар од камшик. Секако, остануваат лузни. Која е вашата? Режија: Драгана Стојчевска Играат: Ирена Илиевска, Талија Настова, Ангела Стојановска, Емилија Мицевска, Нина Максимова и Ивана Павлаковиќ

Top