Инфо

Година

2014

Дата/Време

Петок 07.03 18:00

Место

Хол на МКЦ

Земји учесници

МК | МК | МК | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK |

Учесници

Глигор Кузмановски

Глигор Кузмановски


Em Ellephantski

Em Ellephantski


Ѓорѓе Јовановиќ

Ѓорѓе Јовановиќ


ATAMI

ATAMI


LUDUS

LUDUS


WizArt

WizArt


M’Crafts

M’Crafts


Александра Шекутковска

Александра Шекутковска


DRAMA Ивана Кнез

DRAMA Ивана Кнез


Soro Jewelry

Soro Jewelry


Плетени колачиња

Плетени колачиња


Just Because

Just Because


Black Fox

Black Fox


Bip Art

Bip Art


IsNoGood

IsNoGood


Мима Пејоска

Мима Пејоска


KAPKA Jewelry

KAPKA Jewelry


Ар тисти

Синопсис

Базар

БАЗАР 

Слободен простор за презентација и промоција на ракотворби направени од и за поинаквите жени и мажи. Одлична можност да (си) купиш поклон за 8ми март? Изложиваат: Wizart, Just Because, Плетени колачиња, Глигор Кузмановски, ATAMI & Gaya, Em Ellephanstki, M craft's, Black Fox, Drama Studio, Bip Art, Soro Jewelry, Александра Шекутковска, LUDUS, IsNoGood, Мима Пејоска, KAPKA Jewelry и Ѓорѓе Јовановиќ

Top