Инфо

Година

2015

Дата/Време

Петок 06.03 22:30

Место

Фоаје на кино Фросина на кат

Земји учесници

MK |

Учесници

Канал 103

Канал 103

Канал 103 е единствената македонскa непрофитна радио станица. Во етерот била пуштена на 1 мај 1991 година како дел од...

Повеќе

Ар тисти

Синопсис

Женски Жур

ЖЕНСКА СОБА,  ЖЕНСКИ ЖУР – DJ сетови на музичките соработнички на независното радио Канал 103

103ка ни даде некои од најинтересните диџејки и радио водителки во 90тите. Од тогаш наваму, сцената е збогатена со женски бендови, раперки, бубњарки, артистки од сите музички жанрови и полни подиуми. Во 2014 година беше издадена и првата исклучиво женска компилација на независна современа музика. На ПРВО ПА ЖЕНСКО 103ка претставува некои од своите диџејки, но и други девојки кои во последно време сериозно ги поматуваат скопските подиуми.
Јака музика во фоајето на кино Фросина!

Top