Инфо

Година

2015

Дата/Време

Сабота 07.03 22:00

Место

Денсинг Сала

Земји учесници

СРБ | СРБ | MK | MK | MK |

Учесници

Sajsi MC

Sajsi MC


Threesome

Threesome


Да Џака Накот

Да Џака Накот


Green Fuzz

Green Fuzz


Палиндром

Палиндром


Ар тисти

Синопсис

Концерт | Sajsi MC, Threesome, Да Џака Накот, Green Fuzz и Палиндром

Концерт на Sajsi MC и Threesome (Србија) и Да Џака Накот, Green Fuzz и Палиндром.

Годинава на ПРВО ПА ЖЕНСКО ќе рокаме со домашниот ураган ПАЛИНДРОМ, српските сурфери Threesome, нашите неверојатни GreenFuzz и ќе рапуваме со љутата риба од соседството Sajsi MC и брутално искрениот Џака! Бидете таму...

Влезница 100 денари (билетарата во МКЦ работи вторник-сабота од 12 - 20 часот, билетите се во ограничен број)

Top