Инфо

Година

2015

Дата/Време

Недела 08.03 12:00

Место

Џебно Кино

Земји учесници

MK |

Учесници

Никулец Креатива

Никулец Креатива

Центар за едукација и креативност на деца и млади  


Ар тисти

Синопсис

ДЕТСКО КАТЧЕ

 ДЕТСКО КАТЧЕ

Сигурно и удобно катче во кое децата заедно со родителите можат да се вклучат во интересни креативни активности – боење gender sensitive боенки, читање феминистички сликовници за деца и драмски игри на теми за родова еднаквост.

Top