Инфо

Година

2015

Дата/Време

Петок 06.03 13:00

Место

Фоаје на кино Фросина на кат

Земји учесници

MK |

Учесници

Сигмапрес

Сигмапрес


Ар тисти

Синопсис

ФЕМ БИБЛИОТЕКА

Книжарница со литература од областа на родовите и културните студии, феминизмот и човековите права. Издавачка куќа Сигма Прес.

Top