Инфо

Година

2015

Дата/Време

Петок 06.03 15:00

Место

Денсинг сала

Земји учесници

МК | MK |

Учесници

Ана Мало

Ана Мало


Скејт Асоцијација на Македонија (САМ)

Скејт Асоцијација на Македонија (САМ)


Ар тисти

Синопсис

Скејт работилница

"I like to skate because it makes me feel free." - Fazila 13, Kabul, 2011

Скопје доволно долго чекаше на најкул, еманципирачка работилница со која ќе кршиме стереотипи. Од 6ти до 8ми март, Тиииит! Инк. и САМ, ќе бидат домаќин(к)и на првата женска скејт работилница. Работилницата ја водат: Ана Мало, Иле и Христина. Очекувајте кул скејт филмови за искуствата на младите скејтерки во Авганистан како, класични must-see скејт филмчиња и супер дружење.

Top