Инфо

Година

2015

Дата/Време

Петок 06.03 15:00

Место

Хол на МКЦ

Земји учесници

МК | МК | МК | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK |

Учесници

Глигор Кузмановски

Глигор Кузмановски


Em Ellephantski

Em Ellephantski


Ѓорѓе Јовановиќ

Ѓорѓе Јовановиќ


ATAMI

ATAMI


LUDUS

LUDUS


WizArt

WizArt


Mei Ro

Mei Ro


M’Crafts

M’Crafts


Soro Jewelry

Soro Jewelry


Плетени колачиња

Плетени колачиња


Damaja [handmade]

Damaja [handmade]


Just Because

Just Because


Black Fox

Black Fox


IsNoGood

IsNoGood


KAPKA Jewelry

KAPKA Jewelry


Наде Димушевска

Наде Димушевска


Ар тисти

Синопсис

Базар

Слободен простор за презентација и промоција на ракотворби направени од и за поинаквите жени и мажи. Одлична можност да (си) купиш поклон за 8ми март?

Учесници: ATAMI, Em Ellephantski, Isnogood, BlackFox, Глигор Кузмановски, WizArt, LUDUS, Плетени колачиња, Just Because, M’Crafts, Windmillshop, Mei Ro, Илина Поповска, Damaja, Soro Jewelry, Ѓорѓе Јовановиќ, UrbanBehavior, Наде Димушевска

Top