Инфо

Година

2015

Дата/Време

Петок 06.03 18:00

Место

Галерија на МКЦ

Земји учесници

MK |

Учесници

КУЛА

КУЛА

„Кула“ е отворено место за споделување на креативни и уметнички содржини, а воедно цели кон поттикнување на нови иницијативи во...

Повеќе

Ар тисти

Синопсис

Работилница за шиење со сито и печат

Со своите вешти раце, девојките од Кула ќе ве учат да шиете, а потоа да си ја испринтате вашата шивка на сито печат. Донесете ја својата омилена маица и вашата креативност.... Ве чекаме во галеријата на МКЦ.

Top