Инфо

Година

2019

Дата/Време

Четврток 09.05 22:00

Место

плато МКЦ

Земји учесници

МК |

Учесници

Еми Ермилова

Еми Ермилова

Ермилова почна да пушта хаус музика во 2008 година, појавувајќи се во многу барови и клубови во Скопје, меѓу кои...

Повеќе

Ар тисти

Синопсис

ДиЏеј Сет | Еми Ермилова

ДиЏеј сет

Emi Ermilova 

 

Ермилова почна да пушта хаус музика во 2008 година, појавувајќи се во многу барови и клубови во Скопје, меѓу кои и во Сектор 909 и Епицентар. Моментално е постојана ДиЏејка во клубот Минус Еден. Еми слуша хаус, асид и електро музика, каква што и пушта за време на своите ДиЏеј сетови.  Ја инспирираат DJ Tom Trago, Red Axes и Ross from Friends.

Top