Инфо

Година

2019

Дата/Време

Недела 12.05 13:00

Место

плато МКЦ

Земји учесници

MK |

Учесници

*

*


Ар тисти

Синопсис

БАЗАР

Базар

Слободен простор за презентација на возбудливите ракотворби на нашите омилени домашни креативки и креативци. Не заборавајте да си ја понесете заштедата, ќе ви треба.

 

 

Top