Инфо

Година

2019

Дата/Време

Недела 12.05 14:00

Место

плато МКЦ

Земји учесници

MK |

Учесници

Теа Шалдева / Galatheia

Теа Шалдева / Galatheia

Теа Шалдева / Galatheia добро позната скопска стотројкашка слободно може да кажеме дека е веќе „резидент артист“ на музичката програма...

Повеќе

Ар тисти

Синопсис

ДиЏеј сет | Теа Шалдева

Теа Шалдева

Теа Шалдева, или Galatheia, е диџејка и артистка со веќе еден албум зад себе. Врти музика во убавите скопски катчиња од 2012. Неколку пати досега ја забавувала публиката на Прво па женско, па така и оваа година ќе ни приреди одличен  денски диџеј сет од 14:00 до 19:00 часот.

 

 

Top