Инфо

Година

2020

Дата/Време

Недела 23.08 21:00

Место

МСУ плато

Земји учесници

МК |

Учесници

Дiskorдia

Дiskorдia


Ар тисти

Синопсис

WoW Program | Дiskorдia

Дiskorдia

можен саундтрак за падот на патријархатот

Радио емисија, диџеј сет или музички колаж за собир на настраните, во кои некогаш се наоѓа и авторска музика на бели, цис мажи. Концепт базиран на уживање во сурфањето низ пределите маргинализирани од големите конгломерати на комерцијалната култура, а често главен извор на нашата среќа, слобода, музика, ликови, политика и знаење. 

Маргина = сила = музика од другарки за другарки. Музичко идентитетски проект на Стефан Богески и Ивана Драгшиќ.

 

Top