Инфо

Година

2018

Дата/Време

Недела 06.05 13:00

Место

плато пред МКЦ

Земји учесници

МК | MK | MK | MK |

Учесници

Em Ellephantski

Em Ellephantski


ATAMI

ATAMI


Pocket Gallery

Pocket Gallery


Seed of Life

Seed of Life


Ар тисти

Синопсис

Базар

Слободен простор за презентација на возбудливите ракотворби на нашите омилени домашни креативци.

Top