Инфо

Година

2017

Дата/Време

Петок 19.05 22:00

Место

Плато пред МКЦ

Земји учесници

MK | МК |

Учесници

Соња Исмаил

Соња Исмаил


Ана Мало

Ана Мало


Ар тисти

Синопсис

ДиЏеј сет - Дамите бираат| Соња Исмаил и Ана Мало

Вториот ДиЏеј сет Дамите бираат на Прво па женско #7 со Соња Исмаил и Ана Мало!

Top