Инфо

Година

2017

Дата/Време

Недела 21.05 13:00

Место

Плато пред МКЦ

Земји учесници

МК | MK | МК | МК | MK | MK | МК | MK | MK | MK | MK | MK | MK | UK | MK | MK | MK | MK |

Учесници

 MightyJewelry

MightyJewelry


Глигор Кузмановски

Глигор Кузмановски


Crush

Crush


Em Ellephantski

Em Ellephantski


Ѓорѓе Јовановиќ

Ѓорѓе Јовановиќ


ATAMI

ATAMI


BullBerry

BullBerry


ПлетЕлица

ПлетЕлица


MaiCraft’s

MaiCraft’s


LUDUS

LUDUS


WizArt

WizArt


Pocket Gallery

Pocket Gallery


Mei Ro

Mei Ro


M’Crafts

M’Crafts


Farina's handmade

Farina's handmade


Okokori

Okokori


Nikulec pop-up store

Nikulec pop-up store


Seed of Life

Seed of Life


Васко (ДКЦ)

Васко (ДКЦ)


Ар тисти

Синопсис

Базар

Слободен простор за презентација и промоција на ракотворби направени од и за поинаквите жени и мажи.
Откријте го својот нов омилен креативец и потрошете ја заштедата за месецов, денес! Учесници: MightyJewelry, Глигор Кузмановски, CRUSH, Em Ellephantski, Ѓорѓе Јовановиќ, ATAMI, BullBerry, ПлетЕлица, MaiCraft’s, LUDUS, WizArt, Pocket Gallery, Mei Ro, M’Crafts, Farina's handmade, Okokori, Nikulec pop-up store, Seed of Life и Васко (ДКЦ).

Top