Инфо

Година

2017

Дата/Време

Недела 21.05 14:00

Место

Плато пред МКЦ

Земји учесници

МК |

Учесници

BikeStop

BikeStop


Ар тисти

Синопсис

Работилница за поправање точаци за девојки

Другарки, првата година на ПРВО ПА ЖЕНСКО научивме да веземе, втората дознавме што е фанзин и како се прави. Скејтот ни е веќе совладана техника, а од лани знаеме да цртаме и стрипови. Оваа година заедно со Бајкстоп ќе се надоградиме со уште една вештина - како да си го поправиме и одржуваме точакот за да нè служи долго. Менување и лепење гуми, подмачкување ланци, затегање и што сè не!

Придружи се на иницијативата за еко-превоз и дојди на ПРВО ПА ЖЕНСКО со твојот точак!

 

Top