Инфо

Година

2017

Дата/Време

Четврток 18.05 22:00

Место

Плато пред МКЦ

Земји учесници

MK |

Учесници

Илина Ангел

Илина Ангел


Ар тисти

Синопсис

ДиЏеј Сет Дамите бираат | Илина Ангел

Овогодинешниот фестивал ќе го отвориме со првиот ДиЏеј Сет - Дамите Бираат на Илина Ангел!

Top