Инфо

Година

2017

Дата/Време

Четврток 18.05 20:00

Место

Хол на МКЦ

Земји учесници

Учесници

Руки Чуки

Руки Чуки

Руки е илустраторка и дизајнерка со осумгодишно искуство, која живее и работи во Лондон. Нејзин предзвик е развивањето концепти и...

Повеќе

Ар тисти

Синопсис

Изложба на постери од конкурсот

 

За својот петти роденден ПРВО ПА ЖЕНСКО доби дури 95 шарени, секси, политични, креативни подароци и тоа од докажани професионалки/ци, ветувачки почетнички/ци, аматер(к)и и вљубенички/ци во фестивалот, кои се пријавија на отворениот повик за дизајн на постер за јубилејното издание на фестивалот. Нè израдувавте, направивте да се чувствуваме важни и горди, но и ни ја направивте претешка задачата да избереме само еден предлог.

Оваа изложба е мал гест на нашата огромна благодарност за времето, волјата и идеите до сите учесници на повикот.

Ви благодариме што ПРВО ПА ЖЕНСКО ви е инспирација и ви ветуваме дека ќе се потрудиме така да остане и во иднина!

Top