Инфо

Година

2016

Дата/Време

Петок 11.03 22:00

Место

бифе Фросина

Земји учесници

MK |

Учесници

Лепи Џони

Лепи Џони


Ар тисти

Синопсис

Свежо машко месо

Lepi Xhoni, Na Meho Maliot, Kung FUlish и Crno Seme
На крајот на првиот фестивалски ден, ни останува само да им се препуштиме на Lepi Xhoni, Na Meho Maliot, Kung FUlish и Crno Seme додека напорно работат да ја запалат атмосферата во бифето на Фросина. Нашите симпатии од омилените скопски бендови, со сето свое внимание и посветеност ќе се погрижат да добиеме незаборавен музички all inclusive третман. Сестри, дојдете да ги синхронизираме воздишките на ритмовите од префинетата селекција на четворицата млади. 
Напомена: Ве молиме, не си ги носете дома DJите пред фајронт.

Top