Инфо

Година

2016

Дата/Време

Недела 13.03 13:00

Место

бифе на Кино Фросина

Земји учесници

МК | МК | MK |

Учесници

 MightyJewelry

MightyJewelry


Глигор Кузмановски

Глигор Кузмановски


ПлетЕлица

ПлетЕлица


Pocket Gallery

Pocket Gallery


Ар тисти

Синопсис

БАЗАР

Слободен простор за презентација и промоција на ракотворби направени од и за поинаквите жени и мажи. Одлична можност да (си) купите задоцнет подарок за 8ми март.

Top