Инфо

Година

2016

Дата/Време

Петок 11.03 15:00

Место

Фоаје на кино Фросина на кат

Земји учесници

MK |

Учесници

*

*


Ар тисти

Синопсис

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

Хуманитарна акција за жените бегалки

За време на сиот фестивал ќе можете да донирате облека или производи за лична хигиена за жените и децата бегалци. Во соработка со невладините организации кои работат на ова поле, собраните средства ќе бидат транспортирани и донирани во камповите за бегалци.

Top