Инфо

Година

2016

Дата/Време

Сабота 12.03 15:00

Место

МКЦ

Земји учесници

МК |

Учесници

ХЕРА

ХЕРА

ХЕРА предводи граѓанска акција и поттикнува општествена промена за остварување на сексуалните права и за овозможување подобро образование и услуги...

Повеќе

Ар тисти

Синопсис

Check In/Check Up @Мобилна клиника на Х.Е.Р.А.

ЖЕНСКО ЗДРАВЈЕ!

Мобилната клиника на Х.Е.Р.А за прв пат на Прво па женско!
Одлична можност да добиете бесплатен преглед и да се консултирате во доверба за се она што сакавте да знаете за репродуктивно здравје. Побарајте го комбето на Х.Е.Р.А и бесплатно добијте гинеколошки преглед, ПАП-тест, ултразвук, орална хормонална контрацепција, консултирање, дијагноза и третман за ППБ, консултирајте се за современи методи на контрацепција, добијте бесплатни концетраптивни средства и лубриканти.

 

Top