Инфо

Година

2013

Дата/Време

Петок 08.03 12:00

Место

Галерија на МКЦ

Земји учесници

MK |

Учесници

Здружението Домаќинки на Македонија

Здружението Домаќинки на Македонија


Ар тисти

Синопсис

ПРАКТИЧНА ЖЕНА

Инспирирана од иницијативата „Куварице“ на уметничката група Шкарт од Белград. Везење во живо во соработка со Здружението Домаќинки на Македонија од Скопје. 

Top