Инфо

Година

2013

Дата/Време

Петок 08.03 19:30

Место

Кино Фросина

Земји учесници

MK |

Учесници

Ивана Коцевска

Ивана Коцевска


Ар тисти

Синопсис

ЖЕНИ СО МУСТАЌИ. МАЖИ БЕЗ БРАДА.

Концепт: Ивана Коцевска Играат: Ивана Коцевска и Игор Веланоски

Кога последен пат си се преправела дека не можеш да ја отвориш теглата со џем? Ние сме интуитивни, талентирани и можеме сè. Одамна ја побивме идејата за посилниот пол. И сега што? Кој кому му ја краде машкоста и што со неа?

Top