Инфо

Година

2013

Дата/Време

Сабота 09.03 01:00

Место

Фоаје на кино Фросина

Земји учесници

МК | МК | MK | MK |

Учесници

 Ивана Драгшиќ

Ивана Драгшиќ

Ивана Драгшиќ, социолог и граѓанска работничка, која делува во областа на урбаното заедничко (commons) и градското управување. Со колегите од...

Повеќе

Ана Мало

Ана Мало


Виолета Качакова

Виолета Качакова


Теа Шалдева / Galatheia

Теа Шалдева / Galatheia

Теа Шалдева / Galatheia добро позната скопска стотројкашка слободно може да кажеме дека е веќе „резидент артист“ на музичката програма...

Повеќе

Ар тисти

Синопсис

ЖЕНИ ЗАД DJ ПУЛТОТ

ЖЕНИ ЗАД DJ ПУЛТОТ Galatheia. Виолета Качакова. Ана Мало. Ивана Драгшиќ. 01.00 фоаје на кино Фросина
Работата на DJите/ките не е нешто дополнително - фина прилика да се затвори настан исполнет со други содржини. Таа е содржина сама по себе, призвод на интелектуален и емотивен ангажман, индивидуален пристап и израз. Овие девојки, со својот префинет избор на ритмови, секогаш одново му даваат шанса на Скопје да го препознае горенаведеното.

Top