Инфо

Година

2021

Дата/Време

Среда 16.06 16:00

Место

кафе книжарница Буква

Земји учесници

MK |

Учесници

Мариго Антов

Мариго Антов


Ар тисти

Синопсис

Мариго

Мариго е студентка по графички дизајн, чиј омилен медиум (на изразување) се колажите кои неодамна има почнато да ги објавува и продава како принтови. Во слободно време води емисија на Канал 103, насловена Млада на Република Македонија.
Мариго обожава да вози точак и да носи маици со пруги.  

Top