Инфо

Година

2013

Дата/Време

Петок 08.03 12:00

Место

Фоаје на кино Фросина на кат

Земји учесници

MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK | MK |

Учесници

ЛезФем

ЛезФем

Лезбејско- феминистичката група – ЛезФем е оформена во рамките на ЛГБТИ центарот за подршка во Скопје. Оваа група е посветена на...

Повеќе

Реактор

Реактор

Research in action


Театра

Театра


Контрапункт

Контрапункт


Сигмапрес

Сигмапрес


Христина Ивановска

Христина Ивановска


Здруженска

Здруженска


Skopje Casual

Skopje Casual


Преплет

Преплет


Ар тисти

Синопсис

Женска Соба | Презентации

Сопствена соба. Топол, интимен простор за раскажување убави приказни, размена на искуства и идеи за нови соработки. Претставувања и презентации отворени за публиката. Домаќин(к)и: Реактор, Theatra, Контрапункт, Сигмапрес, Христина Ивановска, Здруженска, ЛезФем, Skopje Casual, Преплет.

Top